10de editie

Op zaterdag 2 december en zondag 3 december 2023.

Slot van Sinterklaas

Eindelijk na 2 jaar wachten is het weer zover. Het slot van Sinterklaas is weer terug van weggeweest! Al ruim 10 jaar een begrip in Nederland. Een betoverend evenement dat jong en oud meeneemt in een wereld vol verbazing, verhalen en bijzondere ontmoetingen. Kinderen en hun (groot)ouders kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze het imposante slot van de goedheiligman betreden. Overal waar je kijkt, is het Sinterklaas en zijn er vele verrassingen in de kamers van het Slot te ontdekken. Het Slot van Sinterklaas is gevuld met sfeer, warmte, ouderwetse gezelligheid en vrolijke deuntjes, terwijl het personeel van Sinterklaas en de Vrolijke Pieten iedereen vermaken en het liefst met een brede glimlach en rode koontjes laten vertrekken. Alles tot in het grootste detail gerealiseerd. Professioneel, kwaliteit en kindvriendelijk!

Zaterdag 2 en zondag 3 december stelt Sinterklaas de poorten open van het Slot van Sinterklaas.

Bestel hier je kaarten voor 2023

Het kan voorkomen dat de knop niet in alle browsers werkt selecteer dan de volgende link: 

https://slotvansinterklaas.globalticket.nl/nl/jubileumeditie-2023/tickets

Slot van 
Sinterklaas 2023

Bij aankomst word je hartelijk ontvangen aan het hek, waar je je tickets kunt afhalen en inruilen voor een speciaal Sherlock Hommeles- en informatieboekje, compleet met kleurpotlood en speurvergrootglas. Vergeet niet je goodiebag en ansichtkaart op te halen, want de pret begint hier!

Op ons feestelijke plein waan je je in Spaanse sferen, compleet met een sfeervolle Spaanse Schoorsteenvegers Dak-Kapel. Hier vind je een ruim terras waar je kunt genieten van heerlijke versnaperingen en bij aankoop van een eerste kopje koffie GRATIS taart. 

Voor de kinderen zijn de welbekende oud-Hollandse spellen opgesteld, zodat ze zich volop kunnen vermaken. Maar dat is nog niet alles! Via een geheime deur kom je terecht bij een doorlopende theater- en dansvoorstelling. De Dak-kapel wordt regelmatig afgewisseld door een spetterende Pieten-dansgroep, en voor wie wil dansen zonder geluid is er de Silent-disco-dip.

Heb jij een vraag over het Slot van Sinterklaas?

Stel deze gerust!

Neem contact op

Bedankt voor je bericht! Wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.
Bericht niet verstuurd, probeer het nog een keer.